17. Poletna karate šola Pineta 2017

Pineta 2017Kakor leta poprej, je tudi Poletna karate šola Pineta 2017 bil nepozaben dogodek, ko člani kombiniramo prijetno morsko druženje in aktivne počitnice naprednega treninga karateja.

Poleg nas, karateistov so tudi naši spremljevalci (starši, sorodniki, prijatelji, …) preživeli izjemne aktivne počitnice. Redno smo se udeleževali rednih in dodatnih treningov, kjer smo pilili svoje karatejske veščine in ga kalili z novimi spoznanji. Poleg tega smo med odmori tudi do dobra izkoristili športno-rekreativne objekte, ki smo jih imeli na razpolago: igrišče za košarko, odbojko na mivki, mali nogomet, badminton in druge, ki jih letovišče ponuja.

Ekipe sestavljene iz članov vseh generacij so se pomerile v odbojki na mivki in med dvema ognjema. Generacijske razlike so v tekmovalnost vnesle še dodatni žar. Zvečer, pred spanjem, smo si ogledali projekcijo risanke ali filma, obiskali smo lunapark ter se posladkali z odličnimi palačinkami. Po vsakem treningu in tudi v prostem času smo se hladili v prijetnem morju, se prepuščali zibanju valov in se potapljali.

Zagnanost in vztrajnost, ki ju je bilo opaziti pri slehernem karateistu, udeležencu poletne karate šole, ko se je znojil v trudu za izboljšanje izvajanih tehnik, sta bila na izjemno visoki ravni. In prav vsak udeleženec, ki je izpolnjeval pogoje, je za svoj trud bil nagrajen z  napredovanjem. Čestitke vsem!

Dobili smo tudi nekaj novih mojstrov.

  • Simon Čeh je opravil izpit za 2. dan,
  • Hana Debeljak in Timon Adamič sta opravila izpit za 1. dan.

 

Imeli smo se izjemno. foto

Ne zamudite letne karate šole prihodnje leto – Pineta 2018. video