Mladinsko državno prvenstvo KZS 2015 za posameznike stare do 21 let

Shotokan karate klub Grosuplje
Mladinsko državno prvenstvo KZS 2015
Shotokan karate klub Grosuplje

V soboto, 28. 11. 2015 je Karate zveza Slovenije v sodelovanju s tehničnim organizatorjem Karate klub Kozjansko in Obsotelje v Športni dvorani Podčetrtek, organizirala Mladinsko državno prvenstvo za leto 2015 v katah in borbah za posameznike stare do 21 let. Tekmovanja se je udeležilo 329 tekmovalcev iz 47 klubov.

Iz Shotokan karate kluba Grosuplje se je tekmovanja udeležili 9 tekmovalcev, ki so domov prinesli kar 6 medalj.

Naslov DRŽAVNE PRVAKINJE za leto 2015 sta si priborili:
Hana Debeljak v kategoriji Mlajše kadetinje borbe -45 kg in
Sara Stanko v kategoriji Mladinke borbe +59 kg.

Aleš Čeh je v kategoriji Malčki kate osvojil 3. mesto.
Kiara Mekič je v kategoriji Deklice borbe +40 kg osvojila 3. mesto.
Timon Adamič je v kategoriji Mlajši kadeti borbe -45 kg osvojil 3. mesto.
Kalina Šušteršič je v kategoriji Mlajše kadetinje borbe +50 kg osvojila 3. mesto.

Lana Savanovič, Maxim Cosovici in Matic Breznik se navkljub trdemu boju in tesnim izidom v težki konkurenci žal niso uspeli prebiti na stopničke za zmagovalce.
foto
Rezultati tekme >>

3 thoughts on “Mladinsko državno prvenstvo KZS 2015 za posameznike stare do 21 let

  1. Čestitam prav vsem otrokom za sobotni nastop, še posebej našima prvakinjama!. Maximu je 3. mesto žal ušlo na 14. sekundi do konca borbe. Ampak napredek pri njemu je očiten. Hvala trenerjem.
    Predvsem bi se rada zahvalila Simonu za pogovor, po katerem smo se odločili postati člani vašega/našega kluba. Vsem ostalim pa hvala za lep sprejem v klubu. Oba sedaj z veseljem hodita na treninge, kljub Maximovi napovedi maja 2014, da bo prenehal s treningom karateja.
    Super klub, super otroci in super rezultati.

  2. Se pridružujem Nataliji in čestitam prav vsem, ki so se v soboto 28.11.2015 udeležili Državnega prvenstva v Podčetrtku.

    Prav vsi so se odločno borili, čeprav so nekateri žal morali premoč priznati nasprotniku. S svojimi nastopi so pokazali, da ves vložen trud na treningih in poletnih pripravah ni bil zaman, saj je napredek pri vseh močno opazen.

    V življenju so vedno vzponi in padci. Najbolj pomembno pa je, da slediš svojim sanjam. In nikoli ne odnehaš!

    Dekleta in fantje -še enkrat iskrene čestitke! Sama sem še vedno pod globokim vtisom sobotnega tekmovanja, ki bo zaradi vas ostal nepozaben. 😉

    Karmen

  3. Čestitam vsem tekmovalcem za odlične rezultate na državnem prvenstvu Slovenije 2015, za celoletno trdo delo, vztrajnost, srčnost, pogum in športno vedenje! Čestitam trenerjem! Pohvale za sistematično delo s tekmovalci in ekipo! Čestitam tudi staršem! Ko pogledam vse skupaj, si vedno znova mislim: Kakšna energija! Kakšen potencial!

    V soboto sem prav pri vseh tekmovalcih videla napredek. Največja zmaga za vse, ki niste dosegli rezultata, ki ste ga želeli, je vztrajanje in nadaljevanje v konstantnem delu še naprej. Prave zmagovalce spoznamo predvsem po tem, da vztrajajo tudi, ko ne gre vse po načrtih. Največja zmaga pa je tista, ki jo dosežemo v borbi s samim seboj. Karate ni cilj, je čudovita pot. In vsak rezultat je le smerokaz na tej poti.

    V soboto sem navijala za vse in vas vse občudovala.

    Hvala vsem, da ste tudi mene lepo sprejeli v klubu in me učite prvih korakov.
    Hvala Simon za podporo to soboto.

    Jana

Dodaj odgovor